Cerpen Bahasa Using Banyuwangi, Judul: Apes

Ilustrasi suami istri dorong motor mogok
Sumber :
  • Istimewa/ VIVA Banyuwangi

Cerpen Bahasa Using Banyuwangi, VIVA Banyuwangi –Abang kuninge langit sore iki, barengi ati kang sulaya. Nyawang Kang Mansur hang lumah-lumah ana ring pelanca bale umah.

Perang Tidak Masuk Akal Era Romawi Kuno Saat Kaisar Caligula

Kaya sing duwe pikiran, kelendi kesok iki apa magih ana kang didang apa using.

Apa magih ana kang dienggo nguweni sangune anak sekolah apa sing.

Pemkab Banyuwangi Mantapkan Koordinasi Kelanjutan Jalur Lintas Selatan ke Jember

Bisane mung mecegrek, ana kang dipangan ya milu mangan.

Seng ana, ya golet dhewek ya dipangan dhewek.

Jadi Pekerja Migran Namun Belum Sukses, Ini Cara Banyuwangi Menjawabnya

Heem kelendi endani lakinisun iki. Aranisun Sariyatik.

Wis umah-umah ambi Kang Mansur suwene 35 taun. Urip katon sing ana ubahe.

Dudu kerana isun kurang sukur nang Pengeran.

Taping yo sun rasakaken, urip ambi Kang Mansur mung bisa cukup dipangan.

Masiyo ta hang golet picis kadang yo isun.

Halaman Selanjutnya
img_title